Friday, May 14, 2010

Jalan Jalan Cari Makan

WEEKEND minggu lepas pegi Mid Valley. niat hati nak makan kat kedai POPEYE tu. minggu sebelum ini makan kat situ, sedap. tp bile sampai kedai tu ramai pulak org sampai takde meja yg kosong. adoi frust betul masa tu. lepas tu ajak husband cuba laksa dekat jusco pulak. punya lah accited aku nak makan sebab sebelum ni selalu lalu tempat ni, tengok org makan mcm sedap. dengan bau laksa yg menusuk ke hidung. memang sebelum ni pun selalu niat dlm hari 1 hari nak cuba gak makan kat sini. tp bila sendiri makan punyalah tak sedap. adoi frust lagi. husband aku beli nasi lemak. pelik gak aku sbb tak pernah2 die makan nasi lemak. tup tup order nasi lemak pulak. aku tanye "nape order nasi lemak?" die kata no choice. dah laksa aku tak sedap, aku cuba lah nasi lemak pulak. pun tak sedap jugak. nampaknye tu lah first & last aku akan makan kat situ kot. heran jugak tengok org lain makan mcm sedap je. tp kalau tanya aku memang tak sedap. tu lah selera tak sama kan?



No comments:

Post a Comment